free offline web generator software

Članovi AC VUKOVI

OP: BROKEN ARROW 3

Међународни дневно-ноћни гејм у организацији СК "КУЈ" Краљево, одржан је у Краљеву у периоду од 03.06 до 05.06. 2016, уз подршку АС "АСКА".

Гејму је са простора КиМ присуствовао AS" Вукови".

Овом приликом желимо да се захвалимо СК "КУЈ" на позиву, одрађеним припремама и, као и увек, незаборавном дружењу, те АС "АСКА" као тиму који свим ентузијастима у АС увек излазе у сусрет својом логистичком помоћи, знањем и искуством, поготово Игору и Бати.

22 тима.... До следећег дружења, искрене честитке на организацији и пожртвовању при организацији гејма.

АС "Вукови" Косовска Митровица

OP NAJGORI OD SVE DJECE

U krugu nekadašnje „Viskoze“, 20og Marta 2016 godine među ruševinama i ostacima nekadašnje lozničke fabrike, juče je održan prvi međunarodni ersoft kup pod nazivom „Operacija: Najgori od sve dece“ u organizaciji lozničkog kluba KMG.

Kupu je prisustvovao i kombinovani tim sa Kosova i Metohije u sastavu od četiri člana pod okriljem OTG „KODIJAK“.

Pod punom ratnom opremom, sa replikama vatrenog oružja i specijalnom municijom, oko 250 učesnika iz Srbije, BiH, Hrvatske, Mađarske i Slovenije, podeljeni u dve grupe, šlemovi i šeširi, simulirali su ratne sukobe, poštujući posebna pravila ovog ekstremnog sporta. Miodrag Mihailović iz lozničkog kluba KMG („Kaplar Momčilo Gavrić“) zadovoljan je odzivom i podrškom.

- Treniramo godinu i po dana, a nedavno smo i zvanično registrovali klub. Prostor nekadašnej „Viskoze“ je idealan za ovakve skupove i jedinstven u Evropi. Ovde je kao u Černobilju, ambijent je autentičan i pogodan za borbe. Već postoji interesovanje iz drugih država za slične programe, a to bi bilo dobro za razvoje našeg turizma - kaže Mihailović.

Ersoft je ekstremni borbeni sport u kojem učesnici eliminišu suparnički tim gađajući plastičnim kuglicama iz takozvanih ersoft replika, imitacija oružja, potpuno istovetnih originalima. Takmičari su u pravim uniformama, sa obaveznom zaštitnom opremom, uključujući naočare bez kojih se ne sme biti blizu „borbenog“ prostora.

- Lozničani su mlad klub ali su sve odlično organizovali i prostor je savršen za naše potrebe. Ovaj skup je i humanitarnog karaktera jer su svi učesnici dali novčane priloge za pomoć porodici Dragog Nedeljkovića iz BiH, čestog učesnika ersoft igara u Srbiji, koji je nedavno tragično nastradao tokom planinarenja na Bjelašnici - kaže Slobodan Žujović iz kluba „Aska“ iz Lazarevca koji je pomogao organizaciji skupa u Loznici.

FOLLOW US

ADRESA
Ulica Cika Jovina bb
Mitrovica Sever

KONTAKT
web: www.airsoftks.org
e-mail: vukovi@airsoftks.org
tel: +381 60 6 225 223